PRP i Jönköping hos Klinik Forma

PRP är en naturlig behandling där ditt eget blod används och centrifugeras för att få ut all nyttig plasma. Plasman kan sedan injiceras i ex hårbotten hud eller underliv och har cellförnyande effekter. Vid injicering i hårbotten stimuleras hårsäckarna för att öka hårväxten samt förbättra kvalité på håret, stråna blir fylligare och tjockare. I ansiktet stimuleras nybildning av kollagen och elastin, hudens kvalitet förbättras och elasticiteten ökar. I underlivet stimuleras stamceller, kollagen och blodkärl och är bra för dig som lider av torrhet och minskad känsla av orgasm samt obehag och smärta vid samlag (endast för kvinnor).

PRP i Jönköping hos Klinik Forma​

PRP är en naturlig behandling där ditt eget blod används och centrifugeras för att få ut all nyttig plasma. Plasman kan sedan injiceras i ex hårbotten hud eller underliv och har cellförnyande effekter. Vid injicering i hårbotten stimuleras hårsäckarna för att öka hårväxten samt förbättra kvalité på håret, stråna blir fylligare och tjockare. I ansiktet stimuleras nybildning av kollagen och elastin, hudens kvalitet förbättras och elasticiteten ökar. I underlivet stimuleras stamceller, kollagen och blodkärl och är bra för dig som lider av torrhet och minskad känsla av orgasm samt obehag och smärta vid samlag (endast för kvinnor).

Ord från tidigare kunder

Olivia O
Olivia O
Read More
Är så nöjd med mitt resultat hos bästa klinik forma! Var första gången jag fyllde mina läppar och var så nervös innan men det blev över mina förväntningar! Naturligt, jämt och fint. Precis som jag ville ha det, kommer definitiv komma tillbaka.
Anna K
Anna K
Read More
Jag har gått hos Samar sedan hon startade sin klinik och kommer aldrig gå till någon annan. Det är så skönt att ha hittat någon som får en att känna sig så bekväm och verkligen ger en de resultat man vill ha. Samar är Trevlig, proffsig, och noggrann.
Filippa C
Filippa C
Read More
Jag absolut älskar Klinik Forma! Har gått dit sen 2018 och finns ingen som jag litar på så mycket. När man väljer att göra fillers och botox är det viktigt att man går till någon som är utbildad och erfaren, Samar är otroligt duktig och ger alltid en grym service med överträffande resultat.
Johanna J
Johanna J
Read More
Samar är otroligt professionell och förstår precis vad man är ute efter för resultat. Superfin och trevlig salong och enastående resultat! Hade aldrig gått till någon annan.
Kristina R
Kristina R
Read More
Samar är duktig, omtänksam, förstående , lugn och framförallt professionell. I hennes händer man känner sig trygg
Lotta H
Lotta H
Read More
Är supernöjd när jag gör mina läppar hos Samar! Alltid så fina, jämna och naturliga! Förstår vilket resultat man är ute efter och alltid så trevligt bemötande och proffsigt jobb. Är så glad att jag hittat till Klinik Forma, kommer aldrig vilja gå till någon annan!
Isabelle Ö
Isabelle Ö
Read More
Jag har gjort mina behandlingar på klinik forma i flera år. Jag gör mina fillers, botox och laserbehandlingar och har aldrig varit så nöjd hos någon annan. Det jag tycker bäst om är att mina resultat ser så naturliga ut, jag är fortfarande jag men med ett litet lyft.
Previous
Next

Information om PRP

PRP- Platlet Rich Plasma

PRP står för Platelet Rich Plasma och är en form av behandling som kan genomföras på ansikte, hud, hår och underliv. Vi på klinik Forma erbjuder samtliga och du kan läsa mer om varje specifik behandling nedan. En PRP behandling görs genom att plasma med tillväxtegenskaper utvunnet ur ditt eget blod används. Det är en blodplättsrik plasma och är en av de naturligaste anti-aging behandlingarna. 

När PRP injiceras stimuleras cellerna i området att producera nya, friska celler samt aktivera läkning och föryngring. Eftersom att PRP kommer från din egen kropp från början är risken för avstötning eller allergiska reaktioner minimal och du slipper att ha icke-biologiska ämnen i din kropp. En PRP behandling är ett bra alternativ för dig som vill göra en så naturlig klinikbehandling som möjligt med bra resultat. 

Enskilda behandlingar kostar 2500 kronor hos oss och kombinerar du en PRP behandling på två olika kroppsdelar eller med annan behandling får du ett paketpris.

Hur går en PRP-behandling till?

Det första steget i behandlingen är att ta blod från patienten, som vid ett vanligt blodprov. Med hjälp av en centrifug separeras de röda blodplättarna från den näringsrika plasman som innehåller trombocyter och stamceller, som stimulerar tillväxt. Med en väldigt tunn nål injiceras plasman i huden vid behandlingsområdet. Hos oss genomförs behandlingen av en estetisk läkare så du kan vara trygg att du är i säkra händer. 

Själva behandlingen tar ungefär 30-40 minuter och i vissa fall upp till 60 minuter. Generellt gör behandlingen inte ont och vi har bedövningssalva vid PRP behandling på huden. Det som kan kännas är en känsla av stickningar vid behandling av håret eller huden.

PRP för ansikte och hud

 • En PRP behandling i ansiktet eller huden kan göras på grund av flera anledningar. Vanligtvis på grund av att huden är skadad eller för att föryngra huden. Hudens kvalitet förbättras och behandlingen kan användas vid följande problem: 

  -Acne

  -Acneärr

  -Rynkor eller fina linjer

  -Slapp hud

  -Bristningar

  -Ärr

  -Hyperpigmentering

  -Rosacea

  -Ojämn hudton

  Behandlingen kan med fördel kombineras med microneedling för att förstärka effekten på olika djup. Plasman som injiceras i ansiktet, halsen och övre bröstkorg ökar din cellförnyelse samt stimulerar nybildning av kollagen och elastin. Kollagen och elastin är beståndsdelar som bygger upp din hud  och håller huden fast, elastisk och återfuktad. Huden producerar eget kollagen men produktionen avtar efter du fyllt 25 år ungefär och försämras ytterligare om du utsätts för mycket sol eller röker. 

  Fördelen med PRP behandling på huden är att du kan behandla områden med bristningar, ärr eller hyperpigmentering. Dessa områden kan ofta vara spridda på kroppen och inte i närheten av ansiktet.

PRP-behandling hår

PRP behandling för håret är en vanlig metod vid håravfall eller tunnhårighet. När plasman injiceras i hårbotten stimuleras hårsäckarna vilket ökar hårväxten, förbättrar hårets kvalitet och hårstråna blir fylligare och tjockare. Du kommer tappa mindre hår och ditt hår kommer växa mer. Du ser resultat redan efter första behandlingen. För bästa resultat rekommenderas 3–6 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum. Då aktiveras kroppens egna processer optimalt och chansen för att stimuleringen fortsätter ökar. 

Behandlingen fungerar olika på olika personer. För en del håller resultatet under en väldigt lång period, medan andra har större tendens till håravfall och tunnhårighet. När vi träffas gör vi en konsultation för att se möjligheterna för PRP behandling på ditt hår.

PRP-behandling underliv - O'SHOT

PRP behandlingen för underlivet kallas för O´shot, även kallad orgasmshot på grund av dess egenskaper och resultat. Behandlingen fungerar cellföryngrande och plasman som injiceras i underlivet stimulerar stamceller, kollagen och blodkärl i området. Återigen är kollagen en beståndsdel för att hålla underlivet återfuktat och spänstigt. 

Det är en skonsam och resultatrik behandling för dig som lider av torrhet, sämre eller obefintlig orgasm samt obehag eller smärta vid samlag. Alla dessa faktorer brukar leda till mindre sexlust, något som en PRP behandling enkelt kan åtgärda. Behandlingen är inte ett kirurgiskt ingrepp utan behandlingen sker vid slidöppningen, området vid urinöppningen och klitoris. Resultatet du kan förvänta dig är följande:

Ökad sexlust och njutning

Förstärkta orgasmer

Mindre torra slemhinnor 

Bättre elasticitet vid intimområdet

Minskat obehag eller smärta vid samlag

Inför din PRP-behandling

Dagarna innan din PRP behandling bör du se till att dricka mycket vatten. Det underlättar när vi ska ta blod från från dig. Utöver det bör du undvika att ta omega-3 tillskott eller äta mat med mycket omega-3. Det beror på att omega-3 kan fungera blodförtunnande vilket gör att risken för blåmärken under behandlingen ökar. Det är ingen fara utan mer en estetisk aspekt. Du bör heller inte ta värktabletter med ibuprofen senast 48 timmar innan din behandling av samma orsak. Ta heller inte blodförtunnande mediciner en vecka innan behandlingen. Undvik alkohol 24 timmar innan behandlingen.  

Inför behandling med PRP i hårbotten bör du duscha samma dag innan behandlingen. Vid PRP behandling i underlivet bör du vara mensfri. Skulle det vara något annat specifikt just du behöver tänka på innan behandlingen kommer vi meddela dig.

Att tänka på efter behandling

Du skall undvika att ta på eller röra det behandlade området samt använda samma dag som behandlingen. Det beror på att det finns en infektionsrisk eftersom området kan vara skadad eller sårigt. 

Undvik träning och bastu i 48 timmar för att minska risken för svullnad i området. Försök att svettas så lite som möjligt generellt. För bästa resultat så bör du avvakta med att duscha i 24 timmar. Då får plasman längre tid att verka.

Biverkningar efter PRP

Likt många behandlingar på hud och hår kan det uppstå vissa biverkningar. Dessa är vanligtvis ofarliga. Biverkningar som kan uppstå efter en behandling är rodnad, svullnad och irritation i form av små röda märken vid behandlingsområdet. 

Du kan uppleva rodnad och ömhet i huden dagarna efter behandling. Därefter börjar huden att flagna eftersom cellförnyelsen är påskyndad och sker snabbare än normalt. Smörj gärna in huden med fuktkräm och avstå från skrubb och peeling under en vecka. Detta återgår efter några dagar när huden anpassat sig.

Om du inte följer råden efter PRP behandling finns risk för infektion i området. Detta förlänger läkeprocessen och kan ta lång tid att åtgärda. Dessutom finns en risk att behandlingens resultat försämras.

Hur bokar man tid?

Du kan enkelt se lediga tider och boka via: Bokadirekt.

Har du frågor eller funderingar kan du nå oss på:
tel: 0365504444
e-post: info@klinikforma.se

Priser PRP

PRP – Ansikte60 minuter, 2 300 kr

BOKA

PRP + Microneedeling Ansikte90 minuter, 2 900 kr

BOKA

PRP – Ansikte + hals och dekolletage75 minuter, 3 100 kr

BOKA

PRP + Microneedeling Ansikte, hals och dekolletage90 minuter, 3 900 kr

BOKA

PRP – Hår60 minuter, 2 500 kr

BOKA

PRP – Ansikte och hår90 minuter, 3 700 kr

BOKA

PRP – O’Shot (Orgasm Shot)60 minuter, 2 500 kr

BOKA

PRP kurer / Paket 60 minuter, Kostnadsfri

BOKA

Andra behandlingar

Andra populära behandlingar

Nedan kan du se ett urval av våra andra behandlingar.

Cosmetic injection to the pretty woman face on white background

Fillers

Läs mer om våra Fillersbehandlingar

Woman having hair removal procedure on leg applying wax strip depilatory in salon. Depilation concept

Hårborttagning med laser

Läs mer om våra laserbehandlingar

botox jonkoping

Botox

Läs mer om våra botoxbehandlingar